Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Διαμονή Georgia Hotel 3*

Διαθεσιμότητα

Το ξενοδοχείο Georgia στην Αμμουδάρα, βρίσκεται σε ιδανική θέση καθώς είναι μόλις 600 μέτρα από το καταδυτικό μας κέντρο.

Αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για τις διακοπές σας, είτε είστε μια οικογένεια που επιθυμεί να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο, είτε ένα υπέροχο ζευγάρι που ψάχνει για μερικές ρομαντικές στιγμές ή μια ομάδα φίλων που σχεδιάζουν να κάνουν τις διακοπές τους μια αξέχαστη εμπειρία.

Mόλις 6 Χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 600 μέτρα από το καταδυτικό μας κέντρο, αποτελεί την ιδανική επιλογή να συνδυάσετε τις καταδυτικές σας περιπέτειες μαζί μας με την διαμονή σας στην Κρήτη.

Η παραλία της Αμμουδάρας, όπου βρίσκεται τόσο το καταδυτικό μας κέντρο όσο και το Georgia hotel, είναι μια πολύ μεγάλη παραλία περίπου 6 χλμ, που όπως δείχνει και το όνομά της, είναι μια αμμουδιά με λεπτή καφετιά άμμο.

Παράλληλα με την ακτή, σχεδόν σε όλο το μήκος της και σε απόσταση περίπου 50μ από την παραλία, υπάρχει ένας βράχος που αποτελούσε στην αρχαιότητα το όριο της παραλίας. Η παραλία είναι τόσο μεγάλη που υπάρχουν επιλογές για όλους, από αυτούς που θέλουν πολύ κόσμο έως αυτούς που δεν θέλουν καθόλου.

Μπροστά από την οργανωμένη παραλία της Βαγιάς στην Αμμουδάρα βρίσκεται και το Georgia Hotel.

Κάθε χώρος αυτού του θαυμάσιου ξενοδοχείου, από τον καταπράσινο κήπο με την μοναδική ατμόσφαιρα, έως τα κρεβάτια με τα ειδικά άνω -στρώματα, φανερώνει φρεσκάδα, ποιότητα, γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στο Hotel Georgia όπως και στο Eco Diving Center συνειδητοποιούμε τις επιπτώσεις που έχουν οι επιλογές μας στο περιβάλλον και στοχεύουμε στον περιορισμό τους.

Στοχεύοντας στη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος, το Georgia hotel έχει υιοθετήσει πρακτικές όπως μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, χρήση οικολογικών λαμπτήρων, ορθολογική χρήση νερού, προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον και ανακύκλωση.

  • Εφαρμόζει κάθε ισχύουσα νομοθεσία και είναι έτοιμο να ενσωματώσει όποια νέα πρακτική ωφελεί το περιβάλλον.
  • Βοηθάει στη διατήρηση των φυσικών πηγών ενέργειας, μέσα από την υπεύθυνη χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, φροντίζοντας ταυτόχρονα να παραμένουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του σε υψηλό επίπεδο.
  • Συνεργάζεται με προμηθευτές που υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Φροντίζει οι δράσεις του να έχουν διάρκεια, να ανανεώνονται και να επικοινωνούνται σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου.
  • Κάθε χειμώνα, με την ομάδα εθελοντών του ξενοδοχείου Georgia καθαρίζουμε και περιποιούμαστε τις παραλίες και τα μονοπάτια της περιοχής μας.
  • Εξοικονομεί ενέργεια ελέγχοντας την κατανάλωση αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος σε εβδομαδιαία βάση
  • Χρησιμοποιεί λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας
  • Εγκαθιστά σύστημα μαγνητών σε κάθε δωμάτιο για να μην λειτουργεί ο κλιματισμός και τα φώτα όταν δεν είναι κανείς στο δωμάτιο.
  • Αντικαθιστά τις πετσέτες, όταν αυτό ζητηθεί από τον πελάτη
  • Μειώνει την κατανάλωση νερού, εγκαθιστώντας ειδικά καζανάκια στις τουαλέτες, καθώς και μηχανισμούς αύξησης της πίεσης και μείωσης της ποσότητας της ροής του νερού σε κάθε βρύση.

(www.cretanbeaches.com)

Ρωτήστε για διαθεσιμότητα

 

Ενδιαφέρεστε;

συνδυάστε τις καταδύσεις με πολυτελή διαμονή

Διαθεσιμότητα