Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Το καταδυτικό μας κέντρο

Ο χώρος μας

Το Eco Diving Center, που απαρτίζεται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, βρίσκεται σε ένα μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Πάντα με προσοχή στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, ο καταδυτικός μας εξοπλισμός είναι απόλυτα καινούργιος και πιστοποιημένος με ISO και CE, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα τεχνολογικά στάνταρ.

Με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια σας και τον σεβασμό στο περιβάλλον, το Eco Diving Center είναι πιστοποιημένο SSI Blue Oceans Diving Center και συνεργάζεται με τους κορυφαίους οργανισμούς SSI, DAN και iSea προσφέροντας σας το υψηλότερο επίπεδο εκμάθησης, ασφάλειας και οικολογικής καταδυτικής εμπειρίας.

Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να κάνει στην Κρήτη η οποία θεωρείται ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους καταδυτικούς προορισμούς στην Μεσόγειο, είναι η κατάδυση.

Η περιοχή του Μονοναύτη στην Αγ. Πελαγία, που αποτελεί μια από τις περιοχές που καταδυόμαστε, έχει ήδη επιλεγεί για την ίδρυση ενός εκ των τριών καταδυτικών πάρκων στο νησί. Καταγάλανα διαυγή νερά, εκπληκτικής ομορφιάς Μεσογειακή βιοποικιλότητα, από μικροσκοπικά γυμνοβράγχια μέχρι μεγάλους ροφούς, καθώς και σπήλαια, ναυάγια, αρχαίοι αμφορείς από τον Μινωικό πολιτισμό, είναι μερικές από τις εικόνες μοναδικής ομορφιάς προς εξερεύνηση.

Δοκιμάστε μια ασφαλή κατάδυση, με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, και ζήστε μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Καταδυθείτε μαζί μας σε διάφορους επιλεγμένους καταδυτικούς προορισμούς του νησιού και δείτε γιατί η Κρήτη αποτελεί μοναδικής φυσικής ομορφιάς νησί τόσο χερσαία όσο και υποθαλάσσια.

Είτε επιλέξετε να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία για πρώτη φορά, είτε είστε ήδη πιστοποιημένος δύτης, η κατάδυση στην Κρήτη αποτελεί την ομορφότερη εναλλακτική εμπειρία που θα μπορούσατε να χαρίσετε στον εαυτό σας ή στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ενδιαφέρεστε;

Ζήστε την υποβρύχια εμπειρία

ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ