Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας!

Front office – Base financial management

Μυρτώ

Η Μυρτώ σπούδασε αρχικά λογιστική και εργάστηκε για 8 χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος. Αργότερα σπούδασε Κοινωνιολογία και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως λογίστρια. Σήμερα, είναι υπεύθυνη για την λογιστική παρακολούθηση κεφαλαιουχικών εταιρειών.

Λόγω της αγάπης της για τη θάλασσα και την κατάδυση, αποφάσισε μαζί με το Φίλιππο την ίδρυση του Eco Diving Center, του οποίου έχει την οικονομική διαχείριση.

Ασχολείται με τις καταδύσεις από το 2016 και μέσα από την ενασχόληση της με το καταδυτικό κέντρο, οι καταδύσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας της.

Είναι πιστοποιημένη Advanced Open Water (IANTD) και μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Εκπαιδευτής SSI – IANTD / Υποβρύχιος φωτογράφος / Ιχθυολόγος

Φίλιππος

Ο Φίλιππος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων (SSI, IANTD), βραβευμένος υποβρύχιος φωτογράφος (Βελιγράδι 2017 ADA OPEN) και συνιδιοκτήτης του Eco Diving Center.

Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά

Είναι απόφοιτος Ιχθυολόγος, καθώς και υπέρμαχος της προσπάθειας για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, “Μεθοδολογία και Τεχνικές επιστημονικής κατάδυσης” ενώ έχει συμμετάσχει σε δυο paper, με δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας της iSea, ενώ λαμβάνει μέρος συχνά σε δράσεις της Greenpeace.

Κατά καιρούς έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε διάφορα media για την κατάδυση και τη θαλάσσια οικολογία.

Φωτογραφίες  του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα παγκοσμίως γνωστά περιοδικά και site (National Geographic, Wild Planet photomagazine κ.α.) ενώ η έκθεση του, υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο «Η Δική μου Ελλάδα», φιλοξενείται μόνιμα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Ο Φίλιππος είναι και τεχνικός καταδυτικού εξοπλισμού Cressi

Δείτε περισσότερα για τον Φίλιππο πατώντας εδώ

Mar

Mar
Βοηθός εκπαιδευτή SSI

H Mar κατάγεται από την Ισπανία και κάνει καταδύσεις από το 2021.
Από τότε που ξεκίνησε τις καταδύσεις, το πάθος της την οδήγησε να τις εντάξει στην επαγγελματική της ζωή και να τη συνδυάσει με το άλλο της πάθος, το σκι. Το χειμώνα είναι εκπαιδεύτρια σκι και το καλοκαίρι οδηγός καταδύσεων.
Η Mar είναι λάτρης της θαλάσσιας πανίδας και της αρέσει να μαθαίνει για όλα τα θαλάσσια είδη, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί τις γνώσεις της με τους μαθητές της.
Είναι ήρεμη και υπομονετική , πράγμα που μεταδίδει και στους δύτες της.
Η Mar έχει πτυχίο βιοτεχνολογίας, αλλά προς το παρόν προτιμά να αφοσιωθεί στη φύση και τον αθλητισμό.
Μιλάει ισπανικά και στα αγγλικά καθώς και άπταιστα γαλλικά.

Aurélien

Auriel
Εκπαιδευτής SSI

Ο Aurélien είναι εκπαιδευτής καταδύσεων SSI.

Κατάγεται από τη Γαλλία και ανακάλυψε την κατάδυση το 2016, η οποία έγινε αμέσως το πάθος του.

Με τον καιρό αποφάσισε να κάνει αυτό το πάθος επάγγελμα και ανέπτυξε τις ικανότητες του εργαζόμενος στη Νοτιοανατολική Ασία.

Πλέον έχει περισσότερες από 1000 καταδύσεις και 250 πιστοποιημένους μαθητές.

Ο Aurélien πλέον επέστρεψε πίσω στην Ευρώπη και συνεχίζει να μοιράζεται το πάθος του για τον ωκεανό και τη μαγεία των καταδύσεων στη Μεσόγειο.

Μπορεί να διδάξει από το αρχικό επίπεδο έως τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στα γαλλικά και τα αγγλικά.

Δείτε περισσότερα για τον Aurélien πατώντας ΕΔΩ