Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας!

Front office – Base financial management

Μυρτώ

Η Μυρτώ σπούδασε αρχικά λογιστική και εργάστηκε για 8 χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος. Αργότερα σπούδασε κοινωνιολογία και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως λογίστρια. Σήμερα είναι υπεύθυνη για την λογιστική παρακολούθηση κεφαλαιουχικών εταιρειών.

Λόγω της αγάπης της για τη θάλασσα και την κατάδυση αποφάσισε μαζί με το Φίλιππο την ίδρυση του Eco Diving Center, του οποίου έχει την οικονομική διαχείριση.

Ασχολείται με τις καταδύσεις από το 2016 και μέσα από την ενασχόληση της με το καταδυτικό κέντρο οι καταδύσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας της.

Είναι πιστοποιημένη Advanced Open Water (IANTD) και μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Εκπαιδευτής SSI – IANTD / Υποβρύχιος φωτογράφος / Ιχθυολόγος

Φίλιππος

Ο Φίλιππος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων (SSI, IANTD), βραβευμένος υποβρύχιος φωτογράφος (Βελιγράδι 2017 ADA OPEN) και συνιδιοκτήτης του Eco Diving Center.

Αριθμεί πάνω από 2500 καταδύσεις από το 2013 ενώ έχει πιστοποιήσει πάνω από 500 μαθητές από entry level μέχρι και Divemasters.

Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά

Είναι απόφοιτος Ιχθυολόγος καθώς και υπέρμαχος της προσπάθειας για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, “Μεθοδολογία και Τεχνικές επιστημονικής κατάδυσης” ενώ έχει συμμετάσχει σε δυο paper με δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας της iSea, ενώ λαμβάνει μέρος συχνά σε δράσεις της Greenpeace.

Κατά καιρούς έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε διάφορα media για την κατάδυση και τη θαλάσσια οικολογία.

Φωτογραφίες  του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα παγκοσμίως γνωστά περιοδικά και site (National Geographic, Wild Planet photomagazine κ.α.) ενώ η έκθεση του υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο «Η Δική μου Ελλάδα», φιλοξενείται μόνιμα στο Ενυδρείο Κρήτης.

Ο Φίλιππος είναι και τεχνικός καταδυτικού εξοπλισμού Cressi

Δείτε περισσότερα για τον Φίλιππο πατώντας εδώ

Mar

Mar
Βοηθός εκπαιδευτή SSI

H Mar κατάγεται από την Ισπανία και κάνει καταδύσεις από το 2021.
Από τότε που ξεκίνησε τις καταδύσεις το πάθος της την οδήγησε να τις εντάξει στην επαγγελματική της ζωή και να τις συνδυάσει με το άλλο μεγάλο πάθος της, το σκι. Το χειμώνα είναι εκπαιδεύτρια σκι και το καλοκαίρι βοηθός εκπαιδευτή καταδύσεων.
Η Mar είναι λάτρης της θαλάσσιας πανίδας και της αρέσει να μαθαίνει για όλα τα θαλάσσια είδη, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί τις γνώσεις της με τους μαθητές της.
Είναι ήρεμη και υπομονετική , πράγμα που μεταδίδει και στους δύτες της.
Η Mar έχει πτυχίο βιοτεχνολογίας, αλλά προς το παρόν προτιμά να αφοσιωθεί στη φύση και τον αθλητισμό.
Μιλάει ισπανικά και αγγλικά καθώς και άπταιστα γαλλικά.

Μαρίνα

SSI εκπαιδεύτρια γοργόνα

Η Μαρίνα ασχολείται με την ελεύθερη κατάδυση από τη παιδική της ηλικία.

Πρόσφατα μπήκε στον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης και είναι πιστοποιημένη Rescue Diver.

Πάντα πίστευε στα παραμύθια, στις νεράιδες και τις γοργόνες και έτσι αποφάσισε να γίνει μια απ’ αυτές.

Είναι SSI snorkeling και Mermaid instructor και σας περιμένει να ζήσετε μαζί της μια μοναδική εμπειρία, βάζοντας σας στον παραμυθένιο κόσμο της.

H Μαρίνα η αλλιώς Mermaid Zizel συνεργάζεται ως επαγγελματίας γοργόνα στο ενυδρείο Κρήτης CretAquarium από το 2022