Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Ποιοι είμαστε

Γνωρίστε μας!

Front office – Base financial management

Μυρτώ

Η Μυρτώ σπούδασε αρχικά λογιστική και εργάστηκε για 8 χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος. Αργότερα σπούδασε κοινωνιολογία και ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως λογίστρια. Σήμερα είναι υπεύθυνη για την λογιστική παρακολούθηση κεφαλαιουχικών εταιρειών.

Λόγω της αγάπης της για τη θάλασσα και την κατάδυση αποφάσισε μαζί με το Φίλιππο την ίδρυση του Eco Diving Center, του οποίου έχει την οικονομική διαχείριση.

Ασχολείται με τις καταδύσεις από το 2016 και μέσα από την ενασχόληση της με το καταδυτικό κέντρο οι καταδύσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας της.

Είναι πιστοποιημένη Advanced Open Water (IANTD) και μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.

Εκπαιδευτής SSI – IANTD / Υποβρύχιος φωτογράφος / Ιχθυολόγος

Φίλιππος

Ο Φίλιππος είναι εκπαιδευτής καταδύσεων (SSI, IANTD), βραβευμένος υποβρύχιος φωτογράφος (Βελιγράδι 2017 ADA OPEN) και συνιδιοκτήτης του Eco Diving Center.

Αριθμεί πάνω από 2500 καταδύσεις από το 2013 ενώ έχει πιστοποιήσει πάνω από 500 μαθητές από entry level μέχρι και Divemasters.

Μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά

Είναι απόφοιτος Ιχθυολόγος καθώς και υπέρμαχος της προσπάθειας για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος. Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, “Μεθοδολογία και Τεχνικές επιστημονικής κατάδυσης” ενώ έχει συμμετάσχει σε δυο paper με δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά περιοδικά. Είναι μέλος της ερευνητικής ομάδας της iSea, ενώ λαμβάνει μέρος συχνά σε δράσεις της Greenpeace.

Κατά καιρούς έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε διάφορα media για την κατάδυση και τη θαλάσσια οικολογία.

Φωτογραφίες  του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα παγκοσμίως γνωστά περιοδικά και site (National Geographic, Wild Planet photomagazine κ.α.) ενώ η έκθεση του υποβρύχιας φωτογραφίας με τίτλο «Η Δική μου Ελλάδα», φιλοξενείται μόνιμα στο Ενυδρείο Κρήτης.

Ο Φίλιππος είναι και τεχνικός καταδυτικού εξοπλισμού Cressi

Δείτε περισσότερα για τον Φίλιππο πατώντας εδώ

Aurélien

Auriel
Εκπαιδευτής SSI

Ο Aurélien είναι εκπαιδευτής καταδύσεων SSI.

Με καταγωγή από τη Γαλλία, ανακάλυψε την κατάδυση το 2016, η οποία έγινε αμέσως πάθος. Αποφάσισε να κάνει αυτό το πάθος του επάγγελμά ξεκινόντας την εκπαίδευση του ως εκπαιδευτής στη Νοτιοανατολική Ασία.

Αφού κατέγραψε περισσότερες από χίλιες καταδύσεις και 250 μαθητές που πιστοποιήθηκαν απ’ τον ίδιο, ο Aurélien ταξίδεψε πίσω στην Ευρώπη και συνεχίζει να μοιράζεται το πάθος του για τον ωκεανό και τη μαγεία των υποβρύχιων συναντήσεων στη Μεσόγειο.

Μπορεί να διδάξει από το αρχικό επίπεδο έως τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις στα γαλλικά και τα αγγλικά.

Arthur

SSI Divemaster

O Arthur ανακάλυψε την αυτόνομη κατάδυση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στις Φιλιππίνες.

Αμέσως ερωτεύτηκε τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο και αποφάσισε να εργαστεί σε αυτόν τον κλάδο για να μοιραστεί το πάθος του.

Ώντας ταξιδιώτης, έχει πραγματοποιήσει καταδύσεις σε πολλά διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά.


Με το πάθος και την εμπειρία του, σας περιμένει να σας κάνει να ανακαλύψετε τα πιο όμορφα υποθαλάσσια μέρη της Κρήτης.

Μαρίνα

SSI εκπαιδεύτρια γοργόνα & divemaster

Η Μαρίνα ασχολείται με την ελεύθερη κατάδυση από τη παιδική της ηλικία.

Πρόσφατα μπήκε στον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης και είναι πιστοποιημένη Rescue Diver.

Πάντα πίστευε στα παραμύθια, στις νεράιδες και τις γοργόνες και έτσι αποφάσισε να γίνει μια απ’ αυτές.

Είναι SSI snorkeling και Mermaid instructor και σας περιμένει να ζήσετε μαζί της μια μοναδική εμπειρία, βάζοντας σας στον παραμυθένιο κόσμο της.

H Μαρίνα η αλλιώς Mermaid Zizel συνεργάζεται ως επαγγελματίας γοργόνα στο ενυδρείο Κρήτης CretAquarium από το 2022