Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

ECO DAY

22 Μαρτίου 2020

Αίθουσα Ανδρόγεω, Ηράκλειο Κρήτης

Η iSea, το Eco Diving Center και ο Δήμος Ηρακλείου συνδιοργανώνουν την επόμενη Eco Day με μορφή ημερήσιας ημερίδας – ομιλίας με θέμα #zeroplastic diving centers, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00, στην αίθουσα Ανδρόγεω στο Ηράκλειο.

Θέμα συζήτησης ο τρόπος μείωσης χρήσης πλαστικών στον τομέα των καταδύσεων και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο καταδυτικό κέντρο, η ατομικά κάθε επαγγελματία η ερασιτέχνη δύτη, να συμμετέχει δωρεάν.

Το πρόγραμμα #zeroplastic της iSea είναι μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη ρύπανση από πλαστικά και μικροπλαστικά στις ελληνικές θάλασσες.

Τα καταδυτικά κέντρα υποδέχονται δεκάδες χιλιάδες τουρίστες κυρίως κατά τους θερινούς μήνες στηρίζοντας τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους κατά μεγάλο βαθμό στο θαλάσσιο φυσικό πλούτο. Οι δραστηριότητές τους λοιπόν συνδέονται άρρηκτα με τη βιωσιμότητα του θαλάσσιου οικοσυστήματος, αλλά διαδραματίζουν και σημαντικό ρόλο για την προστασία του.

Στόχος της φετινής καμπάνιας αποτελεί όχι μόνο η ενημέρωση των καταδυτικών κέντρων και των επισκεπτών τους σχετικά με το ζήτημα των υδάτινων απορριμμάτων, αλλά κυρίως η ενεργός εμπλοκή καταδυτικών κέντρων στη μείωση των απορριμμάτων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους.

Σας περιμένουμε όλους να σας δείξουμε τον τρόπο.

Κυριακή 22.03.2020 10:00 – 13:30
Αίθουσα Ανδρόγεω
Είσοδος Ελεύθερη    

Ενδιαφέρεστε;

κάντε εγγραφή στην Eco Day #zeroplastic Diving Centers

Εγγραφή