Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Χειμερινή κατάδυση

Κάντε κράτηση

Χειμερινή κατάδυση για εσάς και την υγεία σας

Η χειμερινή κατάδυση πάντα αποτελούσε ιδιαίτερης μορφής κατάδυση, ενώ προσφέρει και πολλά πλεονεκτήματα στην υγεία μας.

Η απουσία παραθεριστών, σκαφών, αλιέων και η γενικότερη έλλειψη κινητικότητας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, βοηθάει την πλειοψηφία των θαλάσσιων ειδών, να έρχονται σε ρηχότερα νερά και σε αρκετά μεγάλους πληθυσμούς.

Σημαντικός παράγοντας που μπορεί να εγγυηθεί μια καταπληκτική υποβρύχια εμπειρία, είναι επίσης η καλύτερη ορατότητα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα περιορίζεται κατά πολύ η ανάπτυξη άλγης, καθώς η θερμοκρασία του νερού είναι χαμηλότερη. Οι ισχυρότεροι άνεμοι που επικρατούν τη χειμερινή περίοδο κρατούν τα νερά πεντακάθαρα και τη θαλάσσια ζωή σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, η χειμερινή περίοδος αποτελεί την ιδανική εποχή για να κάνει κάποιος μάθημα στεγανής στολής.

Η στεγανή στολή και η δυνατότητα χρήσης της, μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα ως δύτες, καθώς μας επιτρέπει να καταδυόμαστε καθ όλη τη διάρκεια του έτους με άνεση, να πραγματοποιούμε ταξίδια σε χειμερινούς καταδυτικούς προορισμούς (π.χ. κατάδυση σε πάγο στην Ισλανδία), ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις δεξιότητές μας.

Είτε έχουμε εμπειρία ως δύτες, είτε έχουμε ξεκινήσει πρόσφατα την ενασχόληση μας, το Eco Diving Center σας προτρέπει να δοκιμάσετε μια χειμερινή κατάδυση ή ένα σχολείο στεγανής στολής και να βάλετε στη ζωή σας τη μοναδική εμπειρία του να καταδύεστε χειμώνα.

Ελάχιστη ηλικία : 10 ετών

Ενδιαφέρεστε;

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία της χειμερινής κατάδυσης

Κάντε κράτηση