Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Διασκεδάστε στο waterpark Water City

Κάντε κράτηση

Ζήστε την εμπειρία του μεγαλύτερου waterpark της Κρήτης, Water City

Τι κι αν την τελευταία μέρα πριν την πτήση σας απαγορεύεται να καταδυθείτε ;
Διασκεδάστε με τους φίλους η την οικογένεια σας στο μεγαλύτερο waterpark του νησιού, το Water City και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

Κάντε την κράτηση σας απ’ ευθείας από το καταδυτικό μας κέντρο η το site μας και επωφεληθείτε μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις!

Το Watercity (Tripadvisor Travelers’ choice 2020)  δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διακοπές γεμάτες παιχνίδι στις νεροτσουλίθρες , δραστηριότητες, ήλιο & διασκέδαση, ποτά, ξεκούραση και την αδρεναλίνη στα ύψη.

36 παιχνίδια σε μια έκταση 80.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ενδεικτικά : Wave Pool , Tarzan’s Game, Children’s Pools, Jacuzzi, Whirlpool, Hydro Tubes & Free Fall, Body Slide Cyclone, Lazy River, Multi Race, Kamikaze, Black & Red Tube, Turbo Guns, Hyper Race, Crazy River,  Sidewinder-Boomerango, Turbo Cyclone, Giant Park Pool κ.α.    

Το πάρκο παρέχει άψογο service και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το τι ακριβώς θέλετε ανάμεσα σε εστιατόριο ή self service, στα διάφορα Bars που διαθέτει, στην καφετέρια, στα καταστήματα δώρων και σουβενίρ και σε πολλούς ακόμα χώρους που έχουν δημιουργηθεί προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας και να κάνουν την παραμονή σας στο πάρκο πιο ευχάριστη.

H ασφάλεια των επισκεπτών είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες. Γι’ αυτό το λόγo άλλωστε το Water City έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού του και ειδικά στο προσωπικό ασφαλείας του υδάτινου πάρκου, για την άρτια και ορθή εξειδίκευση του.

Το πάρκο λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους διεθνείς κανόνες και τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των πελατών του.

 

Ενδιαφέρεστε ;

Ζήστε την εμπειρία του μεγαλύτερου waterpark της Κρητης, Water City

Κάντε κράτηση