Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Try Scuba Diving

Δοκιμάστε το

Ζήστε μια εμπειρία ζωής και διασκεδάστε

Το πρόγραμμα Try Scuba της SSI αποτελεί μια κατάδυση για αρχάριους.

Είναι ουσιαστικά η εισαγωγή σας στην κατάδυση αναψυχής. Αυτό το αρχικό πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο, είτε σε περιορισμένα νερά (πισίνα) είτε σε ανοιχτή θάλασσα, χωρίς να δεσμευτείτε για ένα μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα πιστοποίησης.

Απευθύνεται σε μη πιστοποιημένους, σε αυτούς που θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης για πρώτη φορά, σε αυτούς που στα πλαίσια των διακοπών τους (και όχι μόνο), θέλουν να κάνουν κάτι πραγματικά διαφορετικό.

Θα αγαπήσετε την ελευθερία που σας προφέρει ο βυθός. Θα βιώσετε την εμπειρία του πως είναι να αναπνεύσετε υποβρυχίως για πρώτη φορά. Θα αισθανθείτε όπως αισθάνονται οι αστροναύτες σε μηδενική βαρύτητα. Θα ενθουσιαστείτε με τη μοναδική ομορφιά της υποθαλάσσιας ζωής στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μια θεωρητική εκπαίδευση περίπου 30 λεπτών, όπου θα αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις χρήσης του καταδυτικού εξοπλισμού και της κατάδυσης. Ακολουθεί μια σειρά ασκήσεων στο νερό και μια συνοδευόμενη και ασφαλής κατάδυση με έναν από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας, με μέγιστο βάθος 6 μέτρων.

Το πρόγραμμα αυτό δε παρέχει κάποια πιστοποίηση.

Ελάχιστη ηλικία : 8 ετών  

 

 

Ενδιαφέρεστε;

Ζήστε την υποβρύχια εμπειρία

Δοκιμάστε το