Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο ESPA 2014-2020

Extended Range Nitrox

Κάντε εγγραφή

SSI πρόγραμμα τεχνικών καταδύσεων Extended Range

Πιστοποιηθείτε τώρα από την SSI στο Eco Diving Center στην Αμμουδάρα στην Κρήτη

Σας αρέσει η κατάδυση με Nitrox ; Είστε έτοιμοι να καταδυθείτε βαθύτερα με εμπλουτισμένο αέρα; Διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες της κατάδυσης με Nitrox με το πρόγραμμα SSI Extended Range Nitrox. Με την ολοκλήρωση, θα πιστοποιηθείτε ότι θα μπορείτε να καταδύεστε με ασφάλεια σε βάθος 40 μέτρων / 130 πόδια με περιορισμένη αποσυμπίεση με τη χρήση μιγμάτων Nitrox. Μάθετε τις τεχνικές και τις διαδικασίες χρήσης αναπνευστικών αερίων έως 100% οξυγόνου για αποσυμπίεση.

Το πρόγραμμα SSI Extended Range Nitrox παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στις έννοιες, τις τεχνικές και τις διαδικασίες που απαιτούνται κατά τον προγραμματισμό της κατάδυσης αποσυμπίεσης με Nitrox.  Aυτό το πρόγραμμα κατάδυσης εμπλουτισμένου αέρα, παρέχει θεμελιώδεις δεξιότητες που αποτελούν τη βάση για όλα τα μελλοντικά τεχνικά προγράμματα.

Το πρόγραμμα, σας παρέχεται και για τα προγράμματα XR Sidemount, είτε Twinset Total Diving System, προετοιμάζοντας τους δύτες να σχεδιάσουν και να πραγματοποιήσουν περιορισμένες καταδύσεις αποσυμπίεσης σε μέγιστο βάθος 40 μέτρων / 130 πόδια με διαφορετικά setup για χρήση αερίων αναπνοής έως και 100% οξυγόνου για αποσυμπίεση.

Ελάχιστη ηλικία: 16
Προαπαιτούμενα πιστοποίησης: Not applicable / mandatory

 

Ενδιαφέρεστε ;

Περάστε τώρα στις τεχνικές καταδύσεις

Εγγραφή